ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον απόηχο των… προβλημάτων της Δικαιοσύνης που την ίδια ώρα βρίσκονταν στο επίκεντρο της συζήτησης στη Βουλή, οι δικηγόροι αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής τους έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου.
Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ομόφωνα αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου της, Βασίλη Αλεξανδρή για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου.
Οι δικηγόροι, αφού ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, διαπίστωσαν πως δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική ανταπόκριση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους για την απόσυρσή του.
Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη 14 Απριλίου για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου απέναντι στο ασφαλιστικό.























































