ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πειραιάς, Πρόσφυγες,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία - Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαδήλωση στους δρόμους της Αθήνας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης πρόσφυγες και αλληλέγγυοι διαμαρτυρόμενοι για τα κλειστά σύνορα που τους κρατάνε στη χώρα μας και δεν τους αφήνουν να μεταβούν στις χώρες του ευρωπαϊκού επίγειου “παραδείσου”.
Μεταξύ των διαδηλωτών υπήρχαν και πολλές γυναίκες με μωρά στην αγκαλιά, αλλά και μικρά προσφυγόπουλα.
Η πορεία άρχισε από το λιμάνι του Πειραιά και όλοι μαζί έφτασαν στο Κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ έγινε και πορεία προς τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ.
«Έλληνες εργαζόμενοι και νεολαία μαζί με τους πρόσφυγες από το λιμάνι, τη Βικτώρια, το Ελληνικό διαδηλώνουμε στη Βουλή και στα γραφεία της ΕΕ», αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στο κάλεσμα των διοργανωτών.
Οι πρόσφυγες έφτασαν μέχρι έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου έκαψαν και μια σημαία της ΕΕ.
























































