ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































IDF: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Ναΐμ Κασέμ
Ο Νίκος Δένδιας εξοικονομεί πόρους και διασφαλίζει αδιάλειπτη ενεργειακή τροφοδοσία
Σοκάρει η Κατερίνα Νοτοπούλου: Πρακτικά, δεν ακούω, διαβάζω τα χείλη
Πιθανή πόντιση θαλάσσιων ναρκών από το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Ρούτε προς ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους: Ο Τραμπ απαιτεί δεσμεύσεις για το Ορμούζ εντός ημερών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τουρκική συνοριοφυλακή πυροβόλησε και σκότωσε πρόσφυγες ενώ επιχειρούσαν να διασχίσουν την συροτουρκική μεθόριο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times.
Δεκαέξι πρόσφυγες, μεταξύ τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν από πυρά φρουρών ενώ διέσχιζαν τα σύνορα προς την Τουρκία, κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Οι ίδιοι εκτιμούν ότι ο ακριβής αριθμός είναι υψηλότερος, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες διακινητών, η στάση της Τουρκίας σκλήρυνε τον Δεκέμβριο, μετά τις πιέσεις των ευρωπαίων να ανακοπεί η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη. Επί τέσσερα χρόνια οι Σύροι ήταν σε θέση να διασχίζουν τα σύνορα χωρίς διαβατήριο.
Οι θάνατοι αυτοί φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την ανησυχία των ανθρωπιστικών οργανώσεων σχετικά με την αναγνώριση της Τουρκίας ως «ασφαλής τρίτη χώρα».























































