ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας, το Χονγκ Κονγκ, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Σκοπός του ταξιδιού θα είναι να συμμετάσχει ως ομιλητής στο 19ο ετήσιο Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο (19th Annual Asian Investment Conference), ένα από τα μακροβιότερα και πιο σημαντικά οικονομικά και επενδυτικά φόρουμ Ασίας-Ειρηνικού, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από όλον τον κόσμο.
Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν περισσότερες από 2.800 προσωπικότητες και ανάμεσα στους ομιλητές είναι πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες, κεντρικοί τραπεζίτες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και οικονομολόγοι όπως ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Sir John Major, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Nicholas Burns, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κ. Ban Ki-moon, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού κ. Peter Maurer, ο πρώην Πρωθυπουργός του Κατάρ Σεΐχης Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, ο Υπουργός Εμπορίου και Επενδύσεων της Αυστραλίας κ. Hon. Steven Ciobo, ο πρώην Διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου των ΗΠΑ υπό τους Προέδρους Obama και Clinton κ. Gene Sperling και η πρώην Υπουργός και επικεφαλής του Συμβουλίου Πολιτικής Έρευνας του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDP) της Ιαπωνίας κα Tomomi Inada.
























































