ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είχε σκοπό να μαστουρώσει ολόκληρο το στρατόπεδο ο 24χρονος στρατιώτης που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο λιμάνι της Χίου με 120 τσιγάρα χασίς!
Ο φαντάρος κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο και κατά τη διενέργεια ελέγχου, ύστερα από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε να κατέχει και παρέδωσε οικειοθελώς, δύο πλαστικές συσκευασίες με 59 και 61 στριφτά τσιγάρα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αντίστοιχα, συνολικού μικτού βάρους εβδομήντα γραμμαρίων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες, ενώ ο 24χρονος παραδόθηκε στη στρατονομία. Όπως δήλωσε στο Ράδιο «Αλήθεια» της Χίου ο Λιμενάρχης, Γιάννης Αργυράκης, ο στρατιώτης ερχόταν στο νησί για να παρουσιαστεί.























































