ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 55 τζιχαντιστές τρομοκράτες και 6 Αφγανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αμύνης της χώρας.
Οι αφγανικές δυνάμεις ασφάλειας σκότωσαν τουλάχιστον 55 τζιχαντιστές, συμπεριλαμβανομένων τρομοκρατών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και μελών των ομάδων της Αλ Κάιντα (Ταλιμπάν) τις τελευταίες ημέρες.
Συγκεκριμένα, 14 Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα σκοτώθηκαν στη νοτιοανατολική επαρχία της Πακτίκα και 19 τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκοτώθηκαν στην ανατολική επαρχία Νανγκαράρ.
Το Αφγανιστάν αντιμετωπίζει σοβαρή πολιτική και κοινωνική αστάθεια, που έχει αντίκτυπο και στα θέματα ασφαλείας της χώρας, εξαιτίας της δράσης διαφόρων τρομοκρατικών ομάδων όπως των Ταλιμπάν και των τζιχαντιστών, οι οποίες ορίζουν και ολόκληρες επαρχίες της χώρας.























































