ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους 53.661 οι πρόσφυγες σε όλη την επικράτεια

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε 53.661 ανέρχονται την Τετάρτη οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα πρωινά στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Ειδικότερα, μέχρι την Τετάρτη στις 8.00 στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καταγράφηκαν 7.150 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων η πλειονότητα βρίσκεται στη Λέσβο (4.078 άτομα).

Στην Αττική βρίσκονται συνολικά 14.963 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων οι 3.805 καταλύουν στο λιμάνι του Πειραιά.

Στην κεντρική Ελλάδα καταμετρήθηκαν 1 .958 πρόσφυγες, ενώ στη βόρεια Ελλάδα 29.250. Στον καταυλισμό της Ειδομένης οι πρόσφυγες και μετανάστες ανέρχονται σε 10.680.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν – Σκληρές δηλώσεις και απειλές

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Το Μαρόκο δήλωσε ότι προειδοποίησε την Ισπανία μετά τη δικαστική απόφαση για τη μετάναστευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr