ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δακρυγόνο, Ειδομένη, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σκόπια, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης «απάντησαν» οι Αρχές των Σκοπίων στην προσπάθεια μικρής ομάδας προσφύγων να ανοίξουν ένα σημείο του φράχτη που εκτείνεται στον καταυλισμό της Ειδομένης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Αυτή την ώρα γύρω στα εκατό άτομα είναι συγκεντρωμένα δίπλα στον φράχτη και φωνάζουν συνθήματα για το άνοιγμα των συνόρων. Στο ίδιο σημείο έχουν αναπτυχθεί και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το εν λόγω περιστατικό έρχεται μόλις τρεις μέρες μετά τα ευρείας έκτασης επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, με την αστυνομία να προβαίνει στη χρήση χημικών και σφαιρών από καουτσούκ, προκειμένου να εμποδίσουν πρόσφυγες που επιχειρούσαν να ρίξουν τον φράχτη και να περάσουν τα σύνορα.
Παράλληλα, νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας Γερμανίδας, μετά από ελέγχους που διενεργεί στα οχήματα που προσέρχονται στον καταυλισμό της Ειδομένης, καθώς σύμφωνα με τις αρχές είχε στην κατοχή της ένα σπρέι πιπεριού.























































