ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά είναι 3.734 άνθρωποι, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση το βράδυ του Σαββάτου από το Λιμενικό Σώμα.
Το σαββατόβραδο στο λιμάνι κατέπλευσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Αριάδνη” που μετέφερε μόνο τρεις μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.
Στο μεταξύ στην περισυλλογή 41 προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονταν σε ξύλινο λέμβο 95 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, προχώρησε βράδυ του Σαββάτου φορτηγό πλοίο, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.
Οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Καλαμάτας.























































