ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Ομάρ Αλ Μπαγκντάντι, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μία Χαλίφα, Πορνοστάρ, Τζιχαντιστές,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μία Καλίφα (Mia Khalifa) έχει πάρει τα μυαλά του Αλ Μπαγκντάντι εκτός του υπόλοιπου πλανήτη και οι τζιχαντιστές θέλουν απεγνωσμένα να την αποκεφαλίσουν ως “πόρνη του ελέους” και λοιπά εγκλήματα κατά του Προφήτη σύμφωνα με τις διατάξεις των πιθήκων του Ισλάμ.
Η συμπαθέστατη πορνοστάρ ωστόσο δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερο θέμα καθώς συνεχίζει απτόητη να τους ανεβάζει την πίεση γυρίζοντας μαζικά ταινίες που κάνουν και τον πλέον άπιστο να αναφωνήσει πως πράγματι… ο Αλλάχ είναι μεγάλος!


























































