ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

48ωρες απεργίες στα ΜΜΕ από την Πέμπτη

48ωρες απεργίες στα ΜΜΕ από την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4 αποφάσισε το δ.σ. της ΠΟΕΣΥ, για «την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του Κλάδου και τη διάσωση του πόρου που ενισχύει την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων».

Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ και γραφεία Τύπου από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ για την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρίσι-100 χρόνια ΔΟΔ: Μήνυμα στήριξης της υπ. Πολιτισμού της Γαλλίας – Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ-ΕΣΠΗΤ για την ασφάλεια των δημοσιογράφων παγκοσμίως

Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκιώνης σε ηλικία 87 ετών

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου

Πέθανε ο «πατέρας» του CNN Τεντ Τέρνερ σε ηλικία 87 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr