ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν, Τουρκία,


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
12 Αμερικανοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από απευθείας πλήγμα σε αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατακόρυφη αύξηση κατέγραψαν οι μετανάστες το πρώτο δίμηνο του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς οι σχετικές συλλήψεις έφτασαν τις 130.281, έναντι μόλις 8.921 που ήταν την αντίστοιχη περίοδο του 2015.
Από τους παραπάνω, οι 124.520 παράτυποι μετανάστες συνελήφθησαν στα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα (4.657 το 2015), ενώ στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα συνελήφθησαν 1.013 (116 το 2015).
Ωστόσο στην ελληνοαλβανική μεθόριο συνελήφθησαν μόλις 851 τους δύο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, έναντι 1.204 το αντίστοιχο διάστημα του 2015.
Τέλος, σε ελληνοσκοπιανή και ελληνοβουλγαρική μεθόριο συνελήφθησαν 213 (104 το 2015) και 210 (107 το 2015) άτομα αντίστοιχα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα 3.295.























































