ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγριεύει ο καιρός από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας, όπου θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες – κατά τόπους ισχυρές – που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά, η κακοκαιρία θα πλήξει τη Μεγάλη Δευτέρα από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη βορειοδυτική Πελοπόννησος, τη Μακεδονία και τη Θράκη και από τη νύχτα τη Θεσσαλία.
Tην Μεγάλη Τρίτη θα επηρεαστούν μέχρι το μεσημέρι η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Βορειοδυτική Πελοπόννησος, η Δυτική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.























































