Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυξήθηκαν εκ νέου οι ροές στο Αιγαίο με 304 διασωθέντες πρόσφυγες

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πόλεμος στη Συρία συνεχίζεται και οι πρόσφυγες όπως είναι φυσικό εξακολουθούν να έρχονται παρά τις διαβεβαιώσεις της “αδερφής συμμάχου” Τουρκίας του “σουλτάνου” Ερντογάν.

Στη διάσωση 304 προσφύγων και μεταναστών σε οκτώ περιστατικά διάσωσης στη θάλασσα προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, την εβδομάδα από 18 Απριλίου έως 25 Απριλίου.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη ένας διακινητής και κατασχέθηκαν τέσσερις λέμβοι που χρησιμοποιήθηκαν παράνομα για να περάσουν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί

Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr