ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, Στάση Εργασίας, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Τρένο,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Μεγάλο Σάββατο, από τις 18.00 έως τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.
Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό θα μείνει την Κυριακή του Πάσχα η πρωτεύουσα, λόγω των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο φορολογικό και ασφαλιστικό.
Οι εργαζόμενοι ζητούν μεταξύ άλλων «να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».























































