Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tούρκοι απείλησαν να συλλάβουν Έλληνα ψαρά στις Οινούσσες

Tούρκοι απείλησαν να συλλάβουν Έλληνα ψαρά στις Οινούσσες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα άκρα η τουρκική προκλητικότητα στις Οινούσσες, ενώ το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο όταν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσέγγισε ελληνικό αλιευτικό που ψάρευε μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

Οι Τουρκοι ζήτησαν από τον ψαρά να αποχωρήσει, ισχυριζόμενοι ότι βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Όταν ο Έλληνας αρνήθηκε να απομακρυνθεί το πλήρωμα της τουρκικής ακταιωρού απείλησε να τον συλλάβει.

Στο σημείο έσπευσε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και έπειτα από πολύωρες και έντονες συζητήσεις, οι Τούρκοι πείστηκαν να αποχωρήσουν.

Νωρίτερα, τουρκικά F-16 έκαναν πτήση σε ύψος 70 μέτρων πάνω από τη νησίδα Παναγιά που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις Οινούσσες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί

Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι η χώρα αντιμετωπίζει ορατή απειλή»

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr