ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν θέλουμε ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια μας στην προεκλογική εκστρατεία» δήλωσαν οι Rolling Stones.
«Οι Ρόλινγκ Στόουνς ουδέποτε επέτρεψαν στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τραγούδια τους και απαίτησαν αυτό να σταματήσει αμέσως», εξηγεί σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα.
Ο Τραμπ χρησιμοποιεί στις συγκεντρώσεις του κυρίως τα τραγούδια “You Can’t Always Get What You Want” και “Start Me Up”.
Άλλοι μουσικοί έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί για τη χρήση χωρίς άδεια τραγουδιών τους από τον δισεκατομμυριούχο και έχουν απαιτήσει αυτό να σταματήσει, κυρίως ο Νιλ Γιανγκ, οι R.E.M. και η Αντέλ, ενώ η δισκογραφική εταιρεία Everlast απαίτησε τον περασμένο μήνα να σταματήσει η χρησιμοποίηση του τραγουδιού “Jump Around” του παλιού συγκροτήματος της ραπ House of Pain.
Ο Τραμπ φαίνεται σίγουρο ότι θα είναι τον Νοέμβριο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές αφού μετά τη νίκη του την Τρίτη στις προκριματικές της Ιντιάνα, οι τελευταίοι αντίπαλοί του, ο Τεντ Κρουζ και ο Τζον Κέισικ, εγκατέλειψαν την κούρσα για το χρίσμα.























































