ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Βικτόρια Νούλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας έμπειρος αλλά και σκληρός διπλωμάτης επελέγη από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως ο επόμενος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον Τζέφρεϋ Πύατ ο οποίος είναι σήμερα πρέσβης στην Ουκρανία.
Ο κ. Πύατ έγινε ευρύτερα γνωστός λόγω της συνομιλίας που είχε με την υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές υποθέσεις των ΗΠΑ κ. Βικτόρια Νούλαντ κατά την διάρκεια της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τον Ιανουάριο του 2014. Η συνομιλία είχε υποκλαπεί και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Ο κ. Πύατ είναι διπλωμάτης καριέρας και διατηρεί στενές σχέσεις με την κ. Νούλαντ η οποία έχει εδώ και καιρό την ευθύνη της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής γιά την Ανατολική Μεσόγειο. Η Ουάσιγκτον έχει ήδη στείλει τα σχετικά έγγραφα στην ελληνική κυβέρνηση και ζητά την συμφωνία της προκειμένου να έλθει στην Αθήνα ο κ. Πύατ.
























































