ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλάμ, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Σκωτία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο 32χρονος Κρίστοφερ Άλλαν είναι ενεργό μέλος της «Σκοτσέζικης Λεγεώνας Άμυνας» και ήταν ένας από τους 40 διαδηλωτές που το Δεκέμβρη φώναζαν στους δρόμους του Εδιμβούργου «Fuck off refugees» και «Allah is a paedo».
Όπως διαβάσαμε εδώ, τρεις μήνες μετά τη διαδήλωση στο Εδιμβούργο, ο Άλλαν συνελήφθη επειδή τρομοκράτησε τη σύντροφό του φωνάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας την.
Τιμωρήθηκε με κοινωνική εργασία με δύο χρόνια αναστολή.
Με αφορμή αυτή την καταγγελία αποκαλύφθηκε ότι ο Κρίστοφερ Άλαν έχει καταδικαστεί και για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου.

Συγκεκριμένα ο Κρίστοφερ Άλλαν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κοριτσιού στο οποίο ο Άλαν έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και μηνύματα και με το οποίο είχε σεξουαλική επαφή στο σπίτι του.
Ο Άλλαν πλέον αντιμετωπίζει 2 χρόνια με αναστολή αφού ομολόγησε την παρενόχληση και το όνομά του καταχωρήθηκε για δύο χρόνια στη λίστα με τους «Sex offenders».























































