ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Ο ύπατος μασόνος Άλμπερτ Πάικ ΔΕΝ προφήτευσε ποτέ τρεις παγκόσμιους πολέμους - Η αλήθεια για τη θεωρία συνωμοσίας που «τρελαίνει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πάνω από το 60% των Γερμανών δεν θέλει η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ να είναι εκ νέου υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Insa που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Cicero.
Στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι η Μέρκελ πρέπει να διεκδικήσει την επανεκλογή της για τέταρτη φορά στο αξίωμα, το 64% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησε αρνητικά.
Στο ομόσπονδο κρατίδιο της Θουριγγίας, το 79% τάχθηκε εναντίον της νέας υποψηφιότητας της Μέρκελ. Οι συμμετέχοντες μόλις δύο ομόσπονδων κρατιδίων – της Βρέμης και του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν– τάχθηκαν κατά πλειοψηφία υπέρ μιας νέας υποψηφιότητας της Μέρκελ (55% στο καθένα)























































