ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Instagram, Παντελής Παντελίδης,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
Τραμπ: Θα πλήξουμε σύντομα το «πυρηνικό οχυρό» της Τεχεράνης στο όρος Πίκαξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολλά ερωτηματικά προκαλεί ανάρτηση στο Instagram της Μίνας Αρναούτη, της 30χρονης που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο τη νύχτα που έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.
«Πρέπει να χάσεις το κορίτσι πριν βρεις το θάρρος να της εξηγήσεις. Και πρέπει να πεθάνεις μερικές φορές πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις», αναφέρει το κείμενο που ανέβασε, το οποίο έχει «δανειστεί» από τον σπουδαίο Αμερικανό συγγραφέα και ποιητή Τσαρλς Μπουκόφσκι.
Υπενθυμίζουμε πως η 30χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», περίπου τρεις μήνες μετά από τη μοιραία νύχτα, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες κατέθεσε στην αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα.























































