ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κυρίτσης, Γιώργος Φουντουλάκης, Ευρωεκλογές 2014, Κρίτων Αρσένης, Λάκης Λαζόπουλος, Μαρία Καραμεσίνη, Νικήτας Κανάκης, Πέπη Ρηγοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από μια μαραθώνια, σχεδόν τρίωρη, συνεδρίαση η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στην κάλυψη των έξι από τις οκτώ θέσεων που είχαν μείνει κενές στο ευρωφηφοδέλτιο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του περασμένου Σαββατοκύριακου.
Οι έξι υποψήφιοι θα είναι οι: Κανάκης Νικήτας, Γενικός Γραμματέας των Γιατρών του Κόσμου, Καραμεσίνη Μαρία, οικονομολόγος, Κυρίτσης Γιώργος, δημοσιογράφος, Ρηγοπούλου Πέπη, καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Φουντουλάκης Γιώργος, ΑΜΕΑ, Παραολυμπιονίκης, οι οποίοι εκλέχθηκαν ομόφωνα.
Υποψήφιος θα είναι επίσης ο νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης ο οποίος είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ. Η υποψηφιότητά του πέρασε κατά πλειοψηφία αφού, παρά τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατόν να καμφθούν οι αντιρρήσεις της Αριστεράς Πλατφόρμας.
Μένουν δύο ακόμη θέσεις εκ των οποίων η μία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προέρχεται από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ενώ η δεύτερη μένει ανοιχτή για πρόσωπο έκπληξη της τελευταίας στιγμής, χωρίς να αποκλείεται αυτό να είναι ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.
Σε κάθε περίπτωση πρόθεση της ηγεσίας το ευρωψηφοδέλτιο να κλειδώσει μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή.
Την ίδια ώρα οι υποψηφιότητες των δύο οικονομολόγων Γιάννη Βαρουφάκη και Κώστα Λαπαβίτσα δεν πέρασαν αφού δεν ξεπεράστηκαν οι αντιρρήσεις που εξέφραζαν για μεν τον πρώτο η μειοψηφία για μεν τον δεύτερο η πλειοψηφία.
























































