Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρωσία θα χτυπήσει μόνο την Αλ Νούσρα ξεκαθαρίζει το Κρεμλίνο

Η Ρωσία θα χτυπήσει μόνο την Αλ Νούσρα ξεκαθαρίζει το Κρεμλίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αναβολή της έναρξης αεροπορικών πληγμάτων ενάντια στο Μέτωπο Αλ Νούσρα, κλάδου της Αλ Κάιντα στη Συρία, προκειμένου άλλες ομάδες των Σύρων “ανταρτών” να προλάβουν να εκκενώσουν περιοχές στις οποίες δρουν οι συγκεκριμένοι τζιχαντιστές, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Πολλές ένοπλες συριακές ομάδες, κυρίως στις επαρχίες της Δαμασκού και του Χαλεπίου, ζήτησαν παύση των ρωσικών αεροπορικών πληγμάτων προκειμένου να προστατευτούν.

Η Ρωσία είχε προτείνει στις ΗΠΑ κοινά πλήγματα τόσο κατά του Μετώπου Αλ Νούσρα, όσο και κατά συριακών ενόπλων οργανώσεων που «παραβιάζουν την εκεχειρία», ωστόσο οι ΗΠΑ τόνισαν ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν ως μόνο στόχο την διατήρηση του Μπασάρ Αλ Άσαντ στην εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr