ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καμμένος ψάχνει για «ρόλο» στο πλευρό της Καρυστιανού, δηλαδή της Γρατσία
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Τουρκική κλιμάκωση στο Αιγαίο: Οπλισμένα F-16 και εικονική αερομαχία με ελληνικά μαχητικά
Η Ρωσία έτοιμη για χτύπημα στο Κίεβο - Ο Λαβρόφ ενημέρωσε τον Ρούμπιο για να φύγουν οι Αμερικανοί
Ο Δένδιας στα Τίρανα για τις διμερείς αμυντικές σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο νέα μουσεία θα εγκαινιάσει φέτος το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα επτά που ήδη λειτουργούν στη Λέσβο, στη Στυμφαλία, στην Τήνο, στο Βόλο, στη Δημητσάνα, στη Σπάρτη και στο Σουφλί.
Με την ευκαιρία της ετήσιας συνάντησης της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μουσείων, που φέτος διοργανώθηκε στην Αγία Παρασκευή Λέσβου, όπου βρίσκεται το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Μουσείων του ΠΙΟΠ, Έλια Βλάχου μίλησε για τη σημασία της διάσωσης και της ανάδειξης της βιομηχανικής κληρονομιάς της χώρας.
Η Έλια Βλάχου ανακοίνωσε τη λειτουργία δύο νέων μουσείων εντός του 2016 υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς: Πρόκειται για το Μουσείο Μαστίχας Χίου που θα εγκαινιαστεί τον Ιούνιο και το Μουσείο Αργυροτεχνίας που θα εγκαινιαστεί στα Γιάννενα, το φθινόπωρο.























































