ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληροφοριοδότης για τα UFO ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν υπό κυβερνητική κράτηση σορούς από 4 διαφορετικά είδη εξωγήινων από καταρριφθέντα
Πιθανώς κινεζικής κατασκευής ο φορητός πύραυλος με τον οποίο καταρρίφθηκε το αμερικανικό μαχητικό πάνω από το Ιράν
Ο Νίκος Δένδιας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Γλέζο και Σάντα που κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη
Η Ελευθερία Ελευθερίου υποδέχεται το καλοκαίρι στη Λευκάδα
Στον ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αττική Οδός, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απορροφήσει, προς το παρόν, την αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% για την πλειονότητα των χρηστών. Η βασική τιμή των διοδίων της Αττικής Οδού που καταβάλλεται σε μετρητά για τα επιβατηγά οχήματα και δίκυκλα θα παραμείνει η ίδια σε 2,80 ευρώ και 1,40 ευρώ, αντίστοιχα.
Από την 1η Ιουλίου 2016, όμως θα υπάρξει αύξηση για τα βαρέα οχήματα και συγκεκριμένα για την κατηγορία 5 από 7,00 ευρώ σε 7,10 ευρώ και για τη κατηγορία 6 από 11,20 ευρώ σε 11,30 ευρώ.
Επίσης, τον προσεχή Ιούλιο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως, θα τεθούν σε εφαρμογή μικρές αναπροσαρμογές στα εκπτωτικά προγράμματα που ισχύουν. Σύμφωνα με την εταιρία πάντως παρά τις αναπροσαρμογές, όλες οι κατηγορίες των συνδρομητών, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε σχέση με το βασικό διόδιο.
Η Εταιρία επισημαίνει ότι η τελευταία αύξηση των διοδίων έγινε τον Φεβρουάριο του 2006, με μια πρόσθετη αναπροσαρμογή κατά 0,10 ευρώ το 2010, μετά τις τρεις διαδοχικές αυξήσεις ΦΠΑ από 18% σε 23%. Σήμερα οι τιμές των διοδίων της Αττικής Οδού παραμένουν περίπου 30% χαμηλότερα από το επιτρεπόμενο όριο που προσδιορίζεται στη Σύμβαση Παραχώρησης.























































