ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χαμός! Ο Ερντογάν ζητά δισ. δολάρια από τον Αλίεφ - «Είμαστε αδέλφια, αλλά όχι η τράπεζά σας»
«Προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία»: Προειδοποίηση πρώην διοικητή της ισραηλινής μονάδας 504 στην Ελλάδα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά παραίτηση Μενδώνη - Ακυρώθηκαν οι δύο σκανδαλώδεις διαγωνισμοί του υπουργείου Πολιτισμού
Ρωσία και Ελληνισμός: φιλελληνισμός, γεωπολιτική, κομμουνισμός και εκκλησιαστική πολιτική
Το Ιράν απειλεί με παγκόσμιο πόλεμο τρομοκρατίας - Η Χεζμπολάχ έτοιμη να «κάψει» τον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Την ανάγκη να διαμορφώσουμε ένα όνειρο και μια συνεργασία για την περιοχή των Βαλκανίων στον ευρωπαϊκό τους δρόμο» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην ομιλία που απηύθυνε στην Υπουργική Σύνοδο Διαβαλκανικής Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Πράβετς της Βουλγαρίας.
Ο κ. Κοτζιάς, όπως δήλωσε στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου, αναφέρθηκε στην ομιλία του στα θετικά βήματα που έγιναν τα τελευταία 20 χρόνια της Διαβαλκανικής Διάσκεψης και τόνισε ότι «σήμερα δεν ζούμε πια στα Βαλκάνια των πολέμων, ότι η ειρήνη έχει κάνει πρόοδο, ότι υπάρχει ανάπτυξη και αλληλοκατανόηση στην περιοχή» επισημαίνοντας όμως ταυτόχρονα και την ανάγκη για περαιτέρω βήματα.
«Πριν από 20 χρόνια» είπε «μαζί με τη Βουλγαρία, διοργανώσαμε αυτή τη Διακυβερνητική Διάσκεψη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και με χαρά μας βλέπουμε ότι μετά από 20 χρόνια το “παιδί” αναπτύσσεται»
























































