ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για USAF Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, Αεροπορικό Δυστύχημα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κολοράντο, Τενεσί,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο μαχητικά αεροσκάφη από μοίρες επιδείξεων της αμερικανικής αεροπορίας συνετρίβησαν την Πέμπτη σε δύο διαφορετικά περιστατικά.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου του αμερικανικού ναυτικού, ο πιλότος ενός μαχητικού F/A-18 που ανήκε στο ακροβατικό σμήνος «Blue Angels» σκοτώθηκε στο Τενεσί, όταν το μαχητικό του κατέπεσε σε απόσταση 39 χλμ. νοτιοανατολικά του Νάσβιλ.
Στο Κολοράντο, πιλότος του ακροβατικού σμήνους «Thunderbirds» της αμερικανικής αεροπορίας εκτινάχθηκε επιτυχώς, πριν το μαχητικό F-16 με το οποίο πετούσε συντριβεί στο έδαφος σε απόσταση 8 χλμ. από την αεροπορική βάση Peterson. Το μαχητικό που κατέπεσε είχε μόλις πραγματοποιήσει χαμηλή πτήση στην τελετή αποφοίτησης της Αεροπορικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο, όπου μίλησε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.























































