ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας εκατομμυριούχος ελληνικής καταγωγής, ο Ντάρεν Μητρόπουλος, θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον νέο ιδιοκτήτη της έπαυλης του Playboy, στο Holmby Hills του Λος Άντζελες.
Την έπαυλη είχε βγάλει στο «σφυρί» ο ιδιοκτήτης της, επιχειρηματίας και εκδότης περιοδικών Χιου Χέφνερ, τον Ιανουάριο.

Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ο Ντάρεν Μητρόπουλος αναμένεται σύντομα να περάσει τις πύλες της έπαυλης, αφήνοντας το παλιό του σπίτι που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα και το οποίο είχε επίσης αγοράσει από τον Χιου Χέφνερ το 2009.
Πρόκειται για τον γιο του δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου, η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes, εκτιμάται στα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησης της έπαυλης, ωστόσο σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Μητρόπουλος έκανε δεκτό τον όρο του 90χρονου Χέφνερ, ο οποίος είχε ζητήσει από όσους ενδιαφέρονται για το οίκημα να του επιτρέψουν να ζει εκεί μέχρι τον θάνατό του.
Ο Χέφνερ αξίωνε 200 εκατομμύρια δολάρια για την πώληση της έπαυλης, από την οποία παρέλασαν ορισμένα από τα πιο διάσημα «κουνελάκια» του περιοδικού Playboy.
Η έπαυλη χτίστηκε το 1927 και αγοράστηκε από το Playboy το 1971 έναντι 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων.
Διαθέτει 29 δωμάτια, κινηματογράφο, μια μεγάλη πισίνα, γήπεδο τένις, ενώ περιβάλλεται από κήπο 20 στρεμμάτων ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και… άγρια ζώα, καθώς η έπαυλη διαθέτει άδεια ζωολογικού κήπου.























































