ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πεποίθησή της ότι ο γιος της Παναγιώτης Μαυρίκος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης και δεν πρόκειται για δυστύχημα υπογράμμισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha η μητέρα του θύματος, που ήταν κατηγορούμενος για το κύκλωμα δημοσιογράφων – εκβιαστών.
«Το σκοτώσανε το παιδί μου το σκοτώσανε. Θα έβγαζε πολλά στη φόρα», λέει η Σοφία Μαυρίκου στην κάμερα του Alpha.
Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με νέα στοιχεία στην υπόθεση των «εκβιαστών δημοσιογράφων», προκύπτουν βαριές ποινικές ευθύνες, με βάση το νόμο περί καταχραστών των Δημοσίου, σε βάρος στελεχών μίας τράπεζας και μίας ΔΕΚΟ.
Η δικογραφία για την υπόθεση των τριών δημοσιογράφων που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν ΔΕΚΟ ανατέθηκε, ήδη, σε Ανακριτή Διαφθοράς, καθώς ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη που στρέφεται κατά κρατικών αξιωματούχων.
Αυτή η εξέλιξη σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα στην Αττική Οδό, με θύμα, όπως εικάζεται, τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο και αφορά νέα στοιχεία που έφτασαν πριν λίγες ημέρες στα χέρια του 1ου Ειδικού Ανακριτή Βασίλη Ζιάκα βάσει των οποίων ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία κατά παντός υπευθύνου, σε συνδυασμό με τις διατάξεις περί καταχραστών του Δημοσίου του νόμου 1608/50.























































