ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερα λεωφορεία με 166 Σύρους πρόσφυγες αναχώρησαν από τον άτυπο καταυλισμό που έχει στηθεί στο βενζινάδικο στην ΠΑΘΕ, στο Πολύκαστρο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα λεωφορεία κατευθύνονται προς το κέντρο φιλοξενίας στα Βασιλικά.
Η εκκένωση του χώρου γίνεται από νωρίς το πρωί με την επίβλεψη της αστυνομίας, η οποία ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν προβλέπεται χρήση βίας. Μέχρι στιγμής οι πρόσφυγες αποχωρούν οικειοθελώς. Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας.
Σημειώνεται ότι η ΠΑΘΕ Αθηνών – Ευζώνων είναι κλειστή από το 53ο χλμ ως το ύψος του Πολυκάστρου και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλιά εθνική.























































