ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πολύκαστρο, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναχώρησαν περί τις 11:30 το πρωί της Δευτέρας ακόμη έξι λεωφορεία με 257 πρόσφυγες από Συρία και Ιράκ (οι 58 εξ αυτών Ιρακινοί) από τον άτυπο καταυλισμό στο γνωστό βενζινάδικο στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Πολυκάστρου.
Όπως και τα προηγούμενα τέσσερα, που έφυγαν λίγο νωρίτερα, κατευθύνθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας στα Βασιλικά. Εξάλλου, σε 30 προσαγωγές ξένων αλληλέγγυων προχώρησε η αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης.
Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:30. Έως στιγμής, οι πρόσφυγες αποχωρούν οικειοθελώς από τον καταυλισμό και επιβιβάζονται στα λεωφορεία.
Η ΠΑΘΕ Αθηνών-Ευζώνων είναι κλειστή από το 530ο χλμ ως το ύψος του Πολυκάστρου και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλιά εθνική.























































