ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε επιφυλακή για πλημμύρες είναι οι Αρχές στον Έβρο μετά την υπερχείλιση του φράγματος του Ιβαΐλογκραντ από το λιώσιμο του χιονιού στον ορεινό όγκο της Βουλγαρίας αλλά και στις τελευταίες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας της ανόδου της στάθμης των νερών στους ποταμούς Άρδα, Ερυθροπόταμο και Έβρο, λόγω της υπερχείλισης του φράγματος του Ιβαΐλογκραντ.
Για την αποφυγή ατυχημάτων σε περίπτωση πλημμυρών, καλούνται οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν άμεσα τα μηχανήματα και τα εργαλεία τους από τις επικίνδυνες περιοχές κοντά στις κοίτες των τριών ποταμών.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας παρακολουθούν τα σταθμήμετρα των τριών ποταμών και θα ενημερώνουν τους κατοίκους για το ενδεχόμενο λήξης νέων μέτρων.























































