ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Τρομοκρατία,

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τετραμερής συνάντηση Ιράν, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας στην Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Βίρνχαιμ της Γερμανίας. Ένοπλος που φοράει στολή παραλλαγής και είναι ζωσμένος με πυρομαχικά άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών στον πολυκινηματογράφο, Kinopolis. Σύμφωνα με την εφημερίδα FAZ, ο ένοπλος που είχε «ταμπουρωθεί» εντός του κτιρίου κρατώντας ομήρους φέρεται να έχει συλληφθεί.
Η εφημερίδα Darmstadter Echo αναφέρει ότι 20 με 50 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα πυρά του ενόπλου. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Το Reuters από την πλευρά του αναφέρει πως από την επίθεση υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, χωρίς να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό.






















































