ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανοί τουρίστες “εγκλωβισμένοι” στην Κω – Οι τράπεζες δεν δέχονται λίρες

Βρετανοί τουρίστες “εγκλωβισμένοι” στην Κω – Οι τράπεζες δεν δέχονται λίρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η εφημερίδα SUN καταγγέλλει ότι Βρετανοί τουρίστες που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν μπορούν να τραβήξουν μετρητά από ελληνικές τράπεζες, ενώ ξενοδοχεία και τράπεζες αρνούνται να αλλάξουν βρετανικές λίρες σε ευρώ.

Όπως γράφει η εφημερίδα SUN, της ειπώθηκε στους Βρετανούς τουρίστες που παραθερίζουν στην Κω ότι δεν μπορούν να τους αλλάξουν τις λίρες τους επειδή δεν έχει δοθεί επίσημη ισοτιμία από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ένας Βρετανός τουρίστας πόσταρε στο Twitter και φωτογραφία από το ξενοδοχείο Blue Lagoon Resort, στο οποίο διαμένει, στο οποίο έχει αναρτηθεί ανακοίνωση που αναφέρει:

“Αγαπητοί επισκέπτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε βρετανικές ή σκοτσέζικες λίρες αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχουμε επίσημη ισοτιμία από την κεντρική τράπεζα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”.

Το υπουργείο Τουρισμού μήπως πρέπει να επιληφθεί του θέματος; Όχι τίποτα, αλλά μη χάσουμε τους Βρετανούς τουρίστες.

touristes

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Να βάλουμε το Εμείς πάνω από το Εγώ – Οι Τράπεζες δεν θα ζουν εις υγείαν των κορόιδων»

Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς

Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή

Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου

Βρετανία: Όταν η επικοινωνιακή υστερία εκμηδενίζει την πολιτική στρατηγική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr