ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, MEGA Channel, Star Channel, ΑΝΤ1, Έψιλον TV, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ΣΚΑΪ, Συμβούλιο της Επικρατείας, Τηλεόραση,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της υπ΄ αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας για τη δημοπρασία χορήγησης τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega Channel, ΣΚΑΪ και Antenna.
Οι τρεις αιτήσεις προσδιορίστηκαν να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, στις 5 Ιουλίου 2016.
Ήδη έχουν καταθέσει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, Star Channel και Έψιλον για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)» και έχουν προσδιοριστεί να συζητηθούν στις 30 Ιουνίου 2016 στην Ολομέλεια του ΣτΕ, κεκλεισμένων των θυρών.
Σημειώνεται ότι το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον για να «παγώσει» η διαδικασία αδειοδότησης απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του ΣτΕ.























































