ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για YPS Μονάδες Προστασίας Πολιτών, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία,

















































Δυστύχημα με φιλάθλους ΠΑΟΚ - Ρουμανικό Digi24: Τι έδειξαν οι εξετάσεις αίματος του οδηγού (πηγές)
Ο Πούτιν επαίνεσε τον τζιχαντιστή μεταβατικό πρόεδρο της Συρίας επειδή σκοτώνει Κούρδους
Φονικό τροχαίο στη Ρουμανία: Ο λόγος που σώθηκαν οι τρεις φίλαθλοι του ΠΑΟΚ
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εγκαινίασε την Κυπριακή Πρεσβεία στο Μπαχρέιν - Η Κύπρος το τέταρτο κράτος-μέλος της ΕΕ με διπλωματική αποστολή
Τουρκία-Νιγηρία: Διαμορφώνεται νέος άξονας ισχύος αν και... ο Πρόεδρος της Νιγηρίας σωριάστηκε δίπλα στον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γραφείο Τύπου του HPG, του ένοπλου βραχίονα του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), ανακοίνωσε νέες τουρκικές απώλειες από σαμποτάζ Κούρδων ανταρτών.
Σε κουρδικό χτύπημα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της πόλης Ντερίκ, στη Μαρντίν και της πόλης Βιρανσεχίρ της Ούρφα στις 29 Ιουνίου, σκοτώθηκαν 6 στρατοχωροφύλακες και τραυματίστηκαν 11 Τούρκοι στρατιώτες. Από αυτούς οι 5 ήταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής Αστυνομίας και οι 6 οπλίτες.
Οι Τούρκοι από την πλευρά τους ανακοίνωσαν ότι τραυματίστηκαν μόλις δύο στρατιώτες.
Σε άλλο χτύπημα, από τις (κουρδικές) Μονάδες Προστασίας Πολιτών (YPS), στην πόλη Εντρεμίτ της Βαν στις 01.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, νεολαίοι των YPS χτύπησαν με αντιαρματική ρουκέτα τεθωρακισμένο τουρκικό όχημα που περιπολούσε.
Το τουρκικό τεθωρακισμένο καταστράφηκε ολοσχερώς αλλά ο αριθμός των τουρκικών απωλειών δεν έχει γίνει γνωστός.
Τούρκοι στρατιώτες που συμμετείχαν σε επιχείριση στην πόλη Τσουκούρτσα στο Χακάρι δέχθηκαν επίθεση από Κουρδους αντάρτες. Οι τουρκικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι 4 στρατιώτες σκοτώθηκαν αλλά οι Κούρδοι ισχυρίζονται ότι οι απώλειες είναι μεγαλύτερες.
Ακόμα δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχη στη Γκεντς της Μπινγκόλ.






















































