ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έδωσε 3,7 εκατ. δολάρια αλλά δεν έκανε σεξ με τη Μέγκαν Φοξ και κάνει μήνυση στο γραφείο συνοδών!

Έδωσε 3,7 εκατ. δολάρια αλλά δεν έκανε σεξ με τη Μέγκαν Φοξ και κάνει μήνυση στο γραφείο συνοδών!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Υπόθεση Μαστροπείας,

Σε κύκλωμα μαστροπείας φαίνεται να εμπλέκει τις γνωστές ηθοποιούς του Χόλιγουντ Μέγκαν Φοξ και Candice Swanepoel αλλά και την κινέζα μοντέλο και ηθοποιό Yang Ying ένας κινέζος επιχειρηματίας.

Όπως καταγγέλλει, πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 3,7 εκατ. δολαρίων για να κάνει σεξ μαζί τους αλλά τελικά δεν τις είδε ούτε από κοντά!

Τι συνέβη

Ο ανώνυμος επιχειρηματίας από την Κίνα αποφάσισε να μηνύσει αυστραλιανό γραφείο συνοδών καθώς ουδέποτε απόλαυσε τις ερωτικές υπηρεσίες των τριών πανέμορφων γυναικών αν και είχε καταθέσει από το 2014.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κινέζου επιχειρηματία, «η συμφωνία ανέφερε ότι για αυτό το ποσό, θα απολάμβανε τις ερωτικές υπηρεσίες των Candice Swanepoel, Yang Ying και Μέγκαν Φοξ».

Στην μηνυτήρια αναφορά του ο νομικός εκπρόσωπος του ανώνυμου επιχειρηματία διεκδικεί το ποσό που κατέβαλε και κατηγορεί την εταιρία Royal Court Escorts «για παραβίαση της δεοντολογίας, παραπλάνηση, εξαπάτηση και αδικαιολόγητο πλουτισμό».

Υποτίθεται ότι και οι τρεις διάσημες θα τον συναντούσαν στην Κίνα. Στη μηνυτήρια αναφορά δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Μέγκαν Φοξ, Candice Swanepoel και Yang Ying είναι συνοδοί πολυτελείας για σεξουαλικές υπηρεσίες.

«Εννοείται η εταιρεία θα υπερασπιστεί ότι ποτέ δεν υποσχέθηκε τα ονόματα αυτών των κυριών αλλά η αλήθεια θα φανεί στο δικαστήριο» αναφέρουν οι εκπρόσωποι του σύμφωνα με την The Telegraph.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Βαριές ποινικές διώξεις για 9 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στους 59 κατηγορούμενους

Το τέλος της αποικιακής τάξης, η θεολογία της απελευθέρωσης και η μαρτυρία της Ορθοδοξίας στον μετααποικιακό κόσμο

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Άνω των 100 εκ. ευρώ φοροδιαφυγή – Κατηγορίες για κύκλωμα μαστροπείας

Γιούρι Ουσακόφ: Η Ευρώπη θα πρέπει να συμπεριληφθεί στις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία

Το τέλος της Ευρώπης ή το τέλος των ψευδαισθήσεών της;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr