ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ιταλόφωνο καντόνι του Τιτσίνο στην Ελβετία έθεσε σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου έναν νόμο που απαγορεύει την μπούρκα και γενικότερα, τον ισλαμικό τρόπο ντυσίματος στο έδαφός του.
Ο σχετικός νόμος είναι αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πραγματοποιήθηκε στο ελβετικό καντόνι το 2013 και στο οποίο το 65% των ψηφοφόρων ψήφισε κατά της ισλαμικής ενδυμασίας ενώ αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου σε όσους παραβαίνουν τον νόμο.
Η τοπική αστυνομία επέβαλε πρόσφατα πρόστιμο σε δύο ακτιβιστές για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων, που περπατούσαν στους δρόμους του Λουγκάνο, της μεγαλύτερης πόλης στο καντόνι, με πλήρη ισλαμική ενδυμασία.
Πρόκειται για την 30χρονη Nora Illi, Ελβετίδα από την Ζυρίχη, που από 19 ετών έχει ασπαστεί το Ισλάμ και τον 44χρονο Rachid Nekkaz, επιχειρηματία από την Γαλλία με καταγωγή από την Αλγερία.























































