ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαλκάνια, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουμάνοβο, Σκόπια, Τέτοβο, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους τέσσερις έφτασαν οι ύποπτοι για τρομοκρατία οι οποίοι συνελήφθησαν στα Σκόπια, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τρεις ακόμα καταζητούνται, ενώ επτά ακόμα κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Πέντε εκ των υπόπτων κατάγονται από τα Σκόπια, ένας από το Τέτοβο και ένας από το Κουμάνοβο.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε πως η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σε επτά διαφορετικά σημεία των Σκοπίων και του Τέτοβο.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν πέντε υπολογιστές, δύο φορητοί υπολογιστές, 19 κινητά τηλέφωνα, εννέα κάρτες τηλεφώνου, τρία διαβατήρια και μία μπλούζα με την επιγραφή «Το Ισλαμικό Κράτος είναι αιώνιο».























































