ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, Συντάξεις,


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην προσπάθεια του υπουργείου να μοιράσει τη μικρότερη πίτα με δικαιότερο τρόπο αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος σχετικά με τις συντάξεις, υπογραμμίζοντας ότι «μόλις τελειώσει η περιπέτεια» θα ακολουθούν τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας.
Μιλώντας στον Αlpha 989 εκτίμησε ότι είναι δύσκολος αλλά επιτεύξιμος ο στόχος των 200 ψήφων για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.
«Το θέμα είναι πολιτικό για τα κόμματα», τόνισε. «Δεν μπορώ να φανταστώ τον κ. Βενιζέλο πώς θα αναπτύξει τη θέση του χωρίς να κατηγορηθεί για αναξιοπιστία» είπε ο κ. Κατρούγκαλος.
Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι παραπάνω από τέσσερις υπογραμμίζοντας ότι δεν τις σηκώνει η αγορά. «Ωστόσο οι τοπικές άδειες μπορεί να είναι πολύ περισσότερες», διευκρίνισε.
























































