ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Φούσκα» η Συμφωνία της Μέκκας - Η Σαουδική Αραβία δέχεται επίθεση από τους Χούτι κι ο Ερντογάν... «κοιτάει» - Το
Η Σαουδική Αραβία σε «πολιορκία» των Χούτι - Οι ΗΠΑ δείχνουν σωτηρία της από το Ισραήλ
Γερμανία: 55χρονη τρανς αστυνομικός κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο γιατρός του Κολωνακίου δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε απεργία πείνας - Η σύζυγός του έκλαιγε γοερά πεσμένη
Οι επιθέσεις των Χούτι φτάνουν στη Μέκκα, εκθέτοντας τα όρια του αμυντικού συμφώνου της Σαουδικής Αραβίας με την Τουρκία και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη υπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στάρτζεον ανέφερε την Τετάρτη πως θα επιθυμούσε η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι να παράσχει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση της να εξετάσει τις εναλλακτικές που υπάρχουν ώστε η Σκωτία να παραμείνει στην ΕΕ.
Υπενθυμίζεται πως η Σκωτία ψήφισε υπέρ της παραμονής στην ΕΕ με μεγάλη πλειοψηφία, με την Sturgeon να έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να εξετάσει όλες τις εναλλακτικές που υπάρχουν προκειμένου η Σκωτία να παραμείνει στην ΕΕ, παρά το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
«Θέλω τη διαβεβαίωση της Τερέζα Μέι ότι η Σκωτία, η κυβέρνηση της Σκωτίας θα εμπλακεί σε κεντρικό επίπεδο στην όλη διαδικασία» ανέφερε η Στάρτζεον στο ΒΒC.
«Θέλω να εξετάσω όλες τις επιλογές για να παραμείνουμε εντός ΕΕ και θα επιδιώξουμε μια δέσμευση από την Τερέζα Μέι ότι η διαδικασία που θα προχωρήσει η ίδια θα επιτρέψει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.























































