ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσφορά ζωής από τους υπαλλήλους της Βουλής των Ελλήνων

Προσφορά ζωής από τους υπαλλήλους  της Βουλής των Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμοδοσία, Βουλή των Ελλήνων,

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε για 20ή συνεχή χρονιά –δύο φορές ετησίως– ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεών του, σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία ανταποκρίθηκαν με θέρμη περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο, οι οποίοι πρόσφεραν αίμα για τους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη, ακόμα και για την ίδια τη ζωή τους. Ήταν η μεγαλύτερη συμμετοχή που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στις ανάλογες πρωτοβουλίες του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής.

Ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής ευχαριστεί όλους όσοι πρόσφεραν το αίμα τους, όπως και τους δεκάδες υπαλλήλους που προσήλθαν στην καθιερωμένη αιμοληψία, αλλά για λόγους ανώτερους της θέλησής τους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το Allwyn Care στον Πειραιά

Με μια στάση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών – 16 Ιουνίου συμμετέχουμε όλοι στην εθελοντική δράση «Allwyn Care Life Savers»

Πηγές ΕΛ.Α.Σ.: «Δεν θα έχουμε ως μέλη μας βουλευτές της παρούσας Βουλής»

Στα 1.600 ευρώ αυξάνεται το ακατάσχετο όριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr