ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας – “Αστακός” τα σύνορα μας στον Έβρο

Σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας – “Αστακός” τα σύνορα μας στον Έβρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύσκεψη υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των επικεφαλής όλων των σωμάτων, με αφορμή την απόπειρα πραξικοπήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Τουρκία, πραγματοποιέιται το Σάββατο τα ξημερώματα.

Παράλληλα, έχει δοθεί η εντολή για ανάκληση όλων των αδειών του στρατιωτικού προσωπικού της χώρας, ενώ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων, Νίκος Κοτζιάς, από την Μογγολία όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτελείς του Πενταγώνου είχαν παρατηρήσει από τις απογευματινές ώρες, έντονη κινητικότητα στρατιωτικών οχημάτων σε ολόκληρη την τουρκική επικράτεια, χωρίς ωστόσο να μπορούν να τις ερμηνεύσουν με σαφήνεια.

Τέλος επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία κίνηση τουρκικών στρατευμάτων, τόσο κοντά στα χερσαία σύνορα της Ελλάδας, όσο και στα θαλάσσια.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου, η επιφυλακή διατάχθηκε για παν ενδεχόμενο δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι όμορη χώρα με την Τουρκία.

Παράλληλα σύσκεψη πραγματοποιείται τα ξημερώματα του Σαββάτου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ο αναπληρωτής υπουργός και οι επιτελείς της ΕΛΑΣ παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου, στα νησιά και στα αεροδρόμια – στις εισόδους της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κύπρο αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Τουρκία όταν ήταν πρωθυπουργός

Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»

Ο Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ για ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη και ντρόουν

Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο – Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια

Ένας Γερμανός εμπνευστής των γενοκτονιών που διέπραξαν οι Οθωμανοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr