ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κοινή τους κάθοδο στις Ευρωεκλογές, την Περιφέρεια Αττικής αλλά και τις Εθνικές εκλογές ανακοίνωσαν η «Δημιουργία ξανά» του Θάνου Τζήμερου και η «Δράση» του Θόδωρου Σκυλακάκη, μέσω του συνδυασμού με το όνομα «Γέφυρες».
Τα δύο κόμματα ανακοίνωσαν επίσης ότι στηρίζουν στην περιφέρεια Αττικής τον συνδυασμό «Δημιουργούμε μαζί», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον επικεφαλής της «Δημιουργίας, ξανά!», Θάνο Τζήμερο.
«Οι συνεργασίες αυτές στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές είναι μόνο η αρχή, καθώς η “Δημιουργία, ξανά!” και η “Δράση” προτίθενται να κατέβουν μαζί και στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, ενώ παράλληλα προγραμματίζουν ομάδες εργασίας ενοποίησης θέσεων ακριβώς μετά τις Ευρωεκλογές και κοινή συνδιάσκεψη το προσεχές φθινόπωρο», όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο της παρουσίασης.
























































