ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση από κυβερνητικές πηγές, η τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στο μεταξύ, στην άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέσω των ελληνοτουρκικών χερσαίων συνόρων προχώρησε η τουρκική κυβέρνηση.
Λίγες ώρες μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος από μερίδα στρατού στην Τουρκία, υπήρχε η δυνατότητα εισόδου στη γείτονα χώρα όχι όμως και εξόδου από αυτήν προς την Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή η μετακίνηση των ταξιδιωτών από και προς την Τουρκία μέσω των τελωνειακών σταθμών Κήπων και Καστανέων Έβρου διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ωστόσο η κίνηση παραμένει μειωμένη συγκριτικά με τον αριθμό των διερχομένων οχημάτων κατά το προηγούμενο διάστημα της θερινής περιόδου.
























































