ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες ημέρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, η Άγκυρα βρίσκεται εκ νέου σε αναβρασμό.
Σύμφωνα με αναφορές σημαντικών ειδησεογραφικών δικτύων ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα, με φωτογραφίες και βίντεο να κυκλοφορούν με πυκνό καπνό πάνω από κτίριο.
Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογράφο του περιοδικού Time που βρίσκεται στην Τουρκία και επικαλείται αξιωματούχο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, ο καπνός δεν προήλθε από έκρηξη αλλά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα και στη συνέχεια σε παρακείμενο κτίριο.
Μάλιστα, ο ίδιος δημοσιογράφος επισήμανε πως δεν υπήρξε ήχος από έκρηξη.























































