ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαυαρία, Γερμανία, Ελληνική Ομογένεια, Μόναχο, Τρομοκρατία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
το Υπουργείο Εξωτερικών ανάρτησε στην Κεντρική Ιστοσελίδα του (www.mfa.gr) τηλέφωνα επικοινωνίας για πολίτες που βρίσκονται στο Μόναχο ή τους οικείους τους.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Γενικού Προξενείου Μονάχου (00491746744898) και του Υπουργείου Εξωτερικών (210-368 1730) και στο email mdk@mfa.gr.
Παράλληλα, την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του στη Γερμανία και στον γερμανικό λαό, αλλά και τον αποτροπιασμό του για την αιματηρή επίθεση στο Μόναχο, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο twitter στη γερμανική γλώσσα.
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του ΥΠΕΞ αναφέρει στα γερμανικά: «Was für ein Schock! Wir stehen solidarisch an der Seite#Deutschlands #München».























































