ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
Νετανιάχου: Η Βρετανία είναι η πρώτη ισλαμική δημοκρατία που διαθέτει πυρηνικά όπλα
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Η ΕΛ.Α.Σ. «τσάκισε» τις προχειρότητες του «εκσυγχρονιστή» Πιερρακάκη: Δεν θα επιτρέψουμε «την επικράτηση σκοπιμοτήτων και ασυδοσίας στο χώρο της ανώτατης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη να ενισχυθούν αποφασιστικά τα μέτρα πρόληψης ενάντια στις δασικές πυρκαγιές, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, που επισκέφτηκε σήμερα την πολύπαθη Λίμνη Ευβοίας, η οποία δοκιμάστηκε από την πύρινη λαίλαπα τις τελευταίες ημέρες.
“Η πρόληψη κοστίζει το ένα εκατοστό των πόρων για την πυρόσβεση και την αποκατάσταση της καταστροφής στο δάσος”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιρώνης, μιλώντας σε σύσκεψη τοπικών φορέων στη Λίμνη.
Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος τόνισε την ανάγκη να αξιοποιηθούν οι ντόπιοι ρητινοσυλλέκτες και οι δασικοί συνεταιρισμοί κατά τα επόμενα 4 χρόνια στο έργο της αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε η πυρκαγιά, η οποία κατέκαψε περισσότερα από 28.000 στρέμματα χαλεπίου πεύκης.
Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι τα καμένα δένδρα δεν θα δοθούν για εκμετάλλευση σε εμπόρους, αλλά μόνο στους δασικούς συναιτερισμούς προκειμένου να κατασκευαστούν κορμοφράγματα και άλλες υποδομές για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων τον χειμώνα και ό,τι περισσέψει θα δοθούν στους κατοίκους για καυσόξυλα.























































