ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεπέρασαν τους 10.000 οι πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι αφίξεις στα οποία παραμένουν αυξημένες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του συντονιστικού οργάνου για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, το τελευταίο 24ωρο αφίχθησαν στα νησιά συνολικά 90 άτομα (34 στη Λέσβο, 35 στη Χίο, τέσσερα στη Σάμο και 17 στην Κάλυμνο.
Κρατείται δηλαδή σταθερός ο αριθμός των 100 κατά μέσο όρο την ημέρα κι αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο.
Ο αριθμός των προσφύγων στα νησιά (10.042) έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον πληθυσμό που μπορούν να φιλοξενήσουν τα κέντρα υποδοχής, που είναι χωρητικότητας 7.450 ατόμων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας γνωστοποίησε την Τρίτη σε συνέντευξή του στο Κόκκινο ότι για την αποσυμφόρηση των νησιών είναι στον σχεδιασμό της κυβέρνησης η μετακίνηση όσων η αίτηση ασύλου έχει εξεταστεί στην ηπειρωτική Ελλάδα, προκειμένου να γίνει εκεί η εξέταση σε δεύτερο βαθμό.























































