ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποδείξεις, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Φοροδιαφυγή, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι φορολογικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, προκειμένου να εντοπιστούν περιπτώσεις φοροδιαφυγής.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που πραγματοποίησαν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) σε μεγάλο παραλιακό μπαρ στην Καβάλα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 30 περίπου αποδείξεις, επιβλήθηκε «λουκέτο» 48 ωρών, με τη συνδρομή μάλιστα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τον ιδιοκτήτη.
«Λουκέτο» 48 ωρών μπήκε και σε παραλιακό μπαρ στην Χρυσή Αμμουδιά στην Θάσο, καθώς διαπιστώθηκε επίσης ότι δεν είχε κοπεί αριθμός αποδείξεων.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε πάρκινγκ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 75 αποδείξεις με αποτέλεσμα η επιχείρηση να σφραγιστεί για 48 ώρες.























































